Een webapplicatie laten ontwikkelen: het web als software platform voor uw bedrijf

Indigo Productions uit Antwerpen is gespecialiseerd in het bouwen van webapplicaties om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen of optimaliseren. Webapplicaties zijn software programma’s die ontwikkeld zijn met webtechnologie. Ze worden gehost op een webserver en kunnen door de gebruiker gebruikt worden in eender welke moderne webbrowser.

Maximale flexibiliteit met webapplicaties

Webgebaseerde software kan qua gebruiksgemak, functionaliteit en veiligheid wedijveren met desktop gebaseerde systemen… maar dan met alle voordelen die het internet biedt: optimale bereikbaarheid vanop ieder platform en elke locatie, een open technologie waarbij connectiviteit met andere systemen vanzelfsprekend is, flexibiliteit en schaalbaarheid.

In tegenstelling tot desktop programma’s hoeft er bij een webapplicatie géén software op de PC van de gebruiker te worden geïnstalleerd. Alleen al daardoor bespaart u hopen geld én kopzorgen. Updates gebeuren in één keer op een centraal punt. Het toevoegen van nieuwe functionaliteit is dan ook nog nooit zo makkelijk geweest.

En last but not least zijn webapplicaties door hun aard ideaal voor het integreren van open-source oplossingen. Daardoor kunnen we heel vaak bestaande modules inbouwen in de oplossingen die we onze klanten aanbieden, zonder dat daar aanzienlijke investeringen tegenover staan!

Overal toegankelijk

Doordat web gebaseerde software op een webserver draait, zijn de programma’s vanop elke locatie met een internet connectie bereikbaar. Maar niet alleen dat: dankzij de internet technologie kan dezelfde applicatie op een veelheid van systemen gedraaid worden: PC’s, Mac of Linux systemen, portables of notebooks, tablet computers als de iPad etc. kunnen allemaal van dezelfde software gebruik maken.

Dankzij webtechnologie kunnen we er tevens voor zorgen dat mobiele applicaties moeiteloos met uw systeem kunnen verbinden: ideaal voor medewerkers die onderweg gebruik moeten kunnen maken van de bedrijfssoftware.

Overigens bepaalt u zelf of uw applicatie op een interne server geïnstalleerd wordt, dan wel in de extra beveiligde omgeving van ons Datacenter.

Performanter dan ooit

De tijd dat webapplicaties niet konden wedijveren met desktop applicaties is al lang voorbij.  Zowel qua performantie als functionaliteit presteren webapplicaties optimaal. Door gebruik te maken van server side technologieën als .Net en krachtige database systemen zorgen wij voor topprestaties.

In combinatie met hedendaagse front-end programmeertalen (html, javascript) levert dit een moderne user interface op met de look and feel van een vlotte applicatie. En uiteraard werkt een webapplicatie per definitie geïntegreerd met andere webtechnologieën als e-mail.

Ideaal voor bedrijfskritische systemen

Indigo Productions ontwikkelt webapplicaties met een zeer hoge betrouwbaarheidsgraad, met aandacht voor de integriteit van uw bedrijfsprocessen, beveiliging en backup van uw gegevens en monitoring van de performantie.

Doordat alles in real-time gemonitored en gerapporteerd kan worden, bent u verzekerd van een minimum aan risico’s.

Webapplicaties, of software toepassingen ontwikkeld met internet technologie, bieden aan bedrijven maximale flexibiliteit en openheid. Wie vandaag de dag een goede oplossing wil voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, kiest daarom best voor deze oplossing. Indigo Productions is een ideale partner voor het ontwikkelen van efficiƫnte webapplicaties.

Ontwikkeling bedrijfsapplicatie Antwerpen
Een webapplicatie voor uw bedrijf?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Bula website

Incassokantoor

Lees meer