Meer klanten met e-marketing en SEO

Uw website, webshop of blog onder de aandacht van uw doelpubliek brengen is een belangrijke opdracht waarmee onze internet marketing consultants u graag van dienst zijn. Contacteer ons.

De meeste bedrijven zijn zich vandaag terdege bewust van de marketing mogelijkheden en uitdagingen die het internet biedt: zoekmachine marketing, SEO (search engine optimisation of zoekmachine optimalisatie) of SEA (search engine advertisement of zoekmachine adverteren) zijn samen met het beheer van social media activiteiten (Facebook, Twitter, Linkedin,…) belangrijker dan ooit in het opzetten van een succesvolle internet marketing strategie.

In de meeste organisaties ontbreekt echter de interne know-how en/of tijd om deze taken optimaal aan te pakken. Indigo Productions kan u bijstaan om samen met u een aangepaste internet marketing strategie uit te bouwen, in functie van uw doelstellingen en mogelijkheden.

We concentreren ons daarbij op de diverse aspecten van een geslaagde internet marketing aanpak:

  • Hoger in Google: beter gevonden worden door doelgerichte SEO of zoekmachine optimalisatie
  • Content creatie: creatie van aangepaste copywriting, blogging, nieuwsitems en vertalingen
  • E-marketing: e-mailing campagnes, SEA of search engine adverteren en andere initiatieven
  • Social Media strategie: Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn

Organiseer uw internet marketing doelgericht! Hoger scoren in Google? Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek over een betere marketing aanpak of optimalisatie van uw website.

e-Marketing en SEO Marketing voor uw bedrijf
Een website laten maken of project starten?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

ExpoNet beheerprogramma

Standenbouw intranet

Lees meer