Een website is een website… of toch niet?

Laten we eerlijk zijn: een website even snel in elkaar draaien is er bij ons niet bij. Wij zijn pas tevreden als alle onderdelen met de nodige aandacht en kennis van zaken ontworpen en getest werden. Zo zijn wij zeker van de geleverde kwaliteit en kunt u gerust zijn van een professionele website.

  • Samenhang en structuur:  de kern van professioneel webdesign. Een website is immers niet zomaar een elektronische brochure, het is een dynamische omgeving waarin uw bestaande of potentiële klanten op een aangename manier kunnen kennismaken met wat u hen te bieden hebt.  Wij ontwerpen elke website met dit doel voor ogen.
  • Grafische topkwaliteit is essentieel:  zo krijgt uw website immers de eigen uitstraling die zo belangrijk is voor uw imago. Bij Indigo Productions komt het echt wel op een pixel aan, wat de grafische kant betreft. Alle visuele aandachtspunten worden minutieus op elkaar afgestemd en samengebracht in een gebruikersomgeving die uw boodschap optimaal overbrengt.
  • Technische perfectie: onze websites worden gemaakt door professioneel geschoolde webbouwers, die de kleinste details onder de knie hebben en de technologische ontwikkelingen op de voet volgen. Zo kunt u zeker zijn van een maximale compatibiliteit met de webbrowsers van vandaag en morgen.
  • De functionele onderdelen van onze websites hebben wij volledig zelf in de hand. Wij voegen niet zomaar wat standaard modules samen, maar bouwen alles zelf. Omdat wij kunnen uitgaan van onze eigen technische competentie, worden wij (en onze klanten) nooit met de technische limieten van standaardoplossingen geconfronteerd.
  • Een website moet natuurlijk goed vindbaar zijn door zoekmachines als Google, Bing, Yahoo, etc.. De optimalisatie van de structuur en inhoud van uw website voor zoekmachines, of SEO, is voor elke website die we bouwen een vanzelfsprekendheid.
  • Elke website die we bouwen is klaar voor toekomstige ontwikkelingen. Misschien wil u vandaag nog geen webshop, maar komt dat later aan bod? U wil gaan bloggen, en wenst deze functionaliteit te integreren? Dergelijke functionaliteit voegen we probleemloos toe op het ogenblik dat u er klaar voor bent.

U houdt niet van middelmatigheid of half werk? Dan bent u bij Indigo Productions aan het juiste adres. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, gesteund op jarenlange ervaring, compromisloos professionalisme en aandacht voor alle aspecten van hedendaags webdesign.

Betaalbaar webdesign Antwerpen
Op zoek naar kwaliteitsvol en betaalbaar webdesign?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Bula website

Incassokantoor

Lees meer