E-marketing diensten

Elke marketing activiteit is erop gericht om de potentiële klant te informeren over het aangeboden product en de kwaliteiten ervan zo goed mogelijk in de verf te zetten. E-marketing verschilt daarin niet van de klassieke marketing methoden. De aanpak is wel heel verschillend, en de mogelijkheden zijn enorm. In combinatie met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt wij met onze e-marketing diensten voor maximalisatie van uw internet rendement.

e-Mailing

E-mailing campagnes zijn een bekende en vaak doeltreffende vorm van internet marketing. Indigo Productions helpt u hierbij doorheen het hele proces, waarin alle stappen professioneel aan bod komen: bepalen van uw doelgroep, samenstellen en beheren van uw database, uitwerken van het concept, grafische ontwikkeling, technische realisatie en opvolging van uw mailing campagne.

Als een mailingcampagne goed wordt voorbereid en uitgewerkt, kan het een van de doeltreffendste marketing technieken voor het internet zijn. Indigo Productions realiseerde voor diverse klanten e-mailing projecten die vaak de basis vormen van hun klantenwerving!

Nieuwsbrieven

Bestaande klanten of potentiële afnemers kunt u aan uw merk of zaak binden door hen op regelmatige tijdstippen te informeren over uw nieuwigheden of hen te herinneren aan bepaalde promoties, producten of diensten. Nieuwsbrieven zijn dan de gedroomde oplossing: snel, goedkoop en heel direct voor het genereren van extra trafiek.

We zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief snel en doeltreffend opgesteld kan worden, indien gewenst via een directe koppeling met uw eigen adressenbestand. Elke nieuwsbrief kan een specifieke call to action bevatten, zodat uw internet newsletter niet enkel een informatiemiddel wordt, maar een tool om actief omzetverhogend te werken.

Online campagnes

Incentives organiseren, promotie-acties, enquêtes, wedstrijden… het zijn maar enkele van de mogelijkheden die we kunnen aanboren om de activiteit op en rond uw website te stimuleren. Hebt u een creatief idee? Dan werken we samen het concept verder uit. Uiteraard zorgt Indigo Productions ook voor de technische realisatie. Door onze jarenlange know-how in het organiseren en vlot verwerken van informatiestromen op het internet staan we garant dat uw online campagnes vlekkeloos werken. Databases, webpagina's, e-mail, sms berichten en social media worden allemaal naadloos geïntegreerd.

Online adverteren (SEA)

Het plaatsen van kleine advertenties bij de grote zoekmachines (Google vooral, maar ook Bing bij voorbeeld) is een bijzonder populaire manier om de bezoekcijfers van een website op te krikken. De redenen waarom Search Engine Advertising (SEA) veel succes blijft hebben ligt voor de hand:

  • Doelgericht: In tegenstelling tot traditionele media, bepaalt u zelf heel precies zelf bij welke zoektermen uw advertenties getoond worden, in welke landen of regio's u geïnteresseerd bent, welke taalgebieden u wil bereiken, ja zelfs de tijdstippen waarop u wel of niet wil verschijnen. U bent er dus zeker van dat wie op uw advertentie klikt ook echt geïnteresseerd is in uw product of dienst.
  • Resultaatgericht: Enkel als iemand op uw online advertentie klikt betaalt u, anders niet!
  • Budgetgericht: U bepaalt zelf hoeveel u per dag of maand maximaal wil uitgeven. Bovendien stelt u ook in hoeveel u maximaal bereid bent te betalen per klik.
  • Rapportering: U ontvangt uitgebreide rapporten en tools waarin u kunt zien welke advertenties goed scoren en welke minder. Zo kunt u de effectiviteit van uw campagne beter bepalen, of deze verder optimaliseren.

Onder e-marketing verstaan we alle ondersteunende activiteiten die uw verkoopproces op het internet helpen ondersteunen of versterken. Het is een benaming die een brede waaier van online marketing activiteiten dekt. Afhankelijk van uw noden en budget stellen we de ideale mix samen.

Professionele nieuwsbrief en mailing
Professionele mailings versturen?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Expofloor website

Een fris en pakkend design voor Expo Floor, een nieuwe speler in de beurzensector.

Lees meer