Indigo Productions: webdesign & webontwikkeling op maat

Wij zijn een webdesign bedrijf uit Berchem, Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen uw website, ontwikkelen en realiseren uw webapplicaties, we doorlopen samen met u het hele traject van uw e-commerce project - van idee tot programmatie en integratie in uw bestaande backoffice omgeving.

Indigo Productions werd opgericht in 1991 en was vanaf het allereerste begin van nabij betrokken bij de internet revolutie. Wij zagen het web evolueren van een tool voor het verzenden van e-mails en het maken van eenvoudige, informatieve websites, tot een rijk landschap waar e-marketing, e-commerce, databeheer en document management, kortom alle elementen van een hedendaags business process verweven zijn. In dat landschap zijn wij thuis en bouwen we samen met u aan een succesvolle web-presence.

No nonsense partner voor uw website, webshop of webproject

Indigo Productions heeft een no-nonsense visie op het internet. We zagen de hypes komen en gaan, de ene technologie volgde de andere op. Wat blijft is de realiteit van elk zakelijk succes: investeren in betrouwbare, toekomstgerichte technologie die zijn nut bewezen heeft en die u een concurrentieel voordeel oplevert, uw omzet verhoogt, uw kosten verlaagt. Kortom: geen dure woorden, maar daden die uw business vooruithelpen.

Wij mikken op echte meerwaarde van onze realisaties, in een stabiel en langdurig partnership met onze klanten. Omdat een dergelijke visie enkel gerealiseerd kan worden met gespecialiseerde medewerkers, werken wij uitsluitend met een vast team van 100% professioneel opgeleide webdesign en IT professionals.

Wij willen niet de grootste zijn, wij willen voor u de best mogelijke partner zijn.

Kwaliteitslabels en Partnerships

Indigo Productions is lid van FeWeb, de Federatie van Belgische webbedrijven. FeWeb werkt samen met haar leden aan de professionalisering van de jonge en sterk groeiende internet sector in België.

De netwerk engineers van Lubon ondersteunen ons bij de setup en configuratie van complexe server netwerken.

Indigo Productions is door het VLAO (Vlaams Agentschap Ondernemen) officieel erkend als professioneel adviesbureau voor e-commerce en e-marketing projecten. Dit betekent dat Indigo Productions kan optreden als partner bij een door het VLAO gesponsord project.

Indigo Productions is drager van het eTic Handvest. Dit charter verbindt de ondertekenaars ertoe volledige transparantie te hanteren bij het opstellen van offertes en het uitvoeren van projecten.

Als erkend domain name registrar van DNS Belgium en bij EurId kan Indigo Productions real time registratie van uw domeinnaam aanbieden. Een belangrijke bonus voor onze klanten!

Door Ogone (Ingenico) zijn wij officieel erkend als Certified Ogone Solution Provider. Dit betekent dat wij een aanbevolen technische partner zijn voor het uitwerken van online betaaloplossingen voor uw e-commerce project.

Wij zijn lid van Vepec, de Vereniging voor Promotie en Communicatie. Zo houden we de vinger aan de pols van wat er op communicatievlak reilt en zeilt in het bedrijfsleven.

Met een rigoureuze kwaliteitscontrole, ondersteuning en nazorg willen wij ons profileren als een echte partner die samen met u een succes kan maken van ieder project.

Indigo Productions kwaliteit
Een website laten maken of project starten?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Incasso-team website

Incasso applicatie

Lees meer