Content writing en Content marketing

Inhoud is alles. Zowel de bezoeker die al op uw website of social media pagina aanbeland is, als wie zoekt via Google of andere zoekmachines, wil relevante inhoud die aansluit bij zijn noden.

Onze ervaren web copywriters zijn gespecialiseerd in schrijven voor het web. De uitdaging: pakkende teksten schrijven, die de bezoeker aanspreken én tegelijk uw webpagina voor de zoekmachines boven het gemiddelde uittillen. Geen eenvoudige opdracht – schakel daarom professionals in.

Wij creëren niet enkel de teksten voor uw website, we zorgen ook voor dynamische content die regelmatig voor nieuw materiaal zorgt en uw actualiteitsscore in zoekmachines verhoogt. Nieuwsberichten, blogs over uw activiteiten of deelactiviteiten, bijdragen op social media etc. horen daarbij.

Content creatie is een van de effectiefste (en ook goedkoopste) marketing strategieën op het web, met al op vrij korte termijn prima resultaten. U moet uiteraard wat tijd investeren in het bepalen van de richting die een en ander uitgaat, maar de rest kunt u aan ons overlaten.

U zou ervan versteld staan hoeveel een goed geschreven webtekst voor u kan doen!

Aangezien we leven in een multinationaal georiënteerde wereld en klanten in hun eigen taal aangesproken willen worden, zorgt Indigo Productions ook voor de vertaling van uw (web)teksten via een internationaal netwerk van professionele vertalers!

Goede content is essentieel om gevonden te worden en om uw bezoekers te overtuigen.

Copywriting voor uw website
Wervende teksten voor uw website schrijven?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Expo Gamma website en online catalogus

Website voor Expo Gamma, specialist in verhuur en verkoop van vitrines, toonkasten, displays,...

Lees meer