Social media integratie

Elke bedrijf heeft zijn eigen doelgroep, en voor elke doelgroep zijn er social media waar deze personen te vinden zijn: Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Google+,… Onze aanpak bestaat erin dat we uw social media inspanningen resultaatgericht uitbouwen.

Social media integratie

Weinig begrippen zijn de afgelopen jaren zo gehyped als "social media". Ondertussen zijn we er met zijn allen achter gekomen dat in zaken enkel cijfers tellen. Zo is ook onze aanpak: het besef dat social media een bijzonder waardevolle aanvulling kunnen zijn… op voorwaarde dat we onze inspanningen leveren waar ze renderen.

Social Media integratie gaat uiteraard verder dan het opnemen van een like button, een fanbox of een tweetlijstje op uw website! De eerste opgave bestaat erin dat we bepalen welke social media voor u interessant zijn en hoe we die moeten benaderen. Dat is heel anders voor een leverancier van technische producten, een sociale dienstverlener of een retailer van hippe consumentenartikelen.

Zoals voor alles geldt ook voor social media dat er een solide plan moet zijn: een professioneel gemaakte Facebook pagina? Een coole Twitter account? Filmpjes of video tutorials die uw product tonen en promoten? We helpen u er graag mee. Vervolgens bepalen we samen met u de gepaste aanpak om met deze middelen een positieve "buzz" rond uw product of dienst op te zetten.

Indigo Productions begeleidde voor diverse klanten hun social media aanwezigheid op Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, etc.

Wil u meer halen uit social media?
Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Uw bedrijf op sociale media
Een website laten maken of project starten?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Aqua Lounge website en reservatiesysteem

Website met reservatiemodule voor een private sauna in de Kempen.

Lees meer