Betaalbaar webdesign voor bedrijven en KMO's

Indigo Productions bouwt gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke websites op maat van uw bedrijf. Met een website die werkt op alle toestellen, hoog scoort in Google én u de nodige resultaten oplevert, kan u gerust zijn van een professionele website.

Bij Indigo Productions creëren we met websites een optimaal imago voor uw bedrijf of organisatie. Hoe groot of hoe klein ook, op het internet ligt de lat voor iedereen gelijk. Wij zorgen ervoor dat ook u daarmee uw voordeel doet!

  • Uw website is een permanente bron van informatie over uw bedrijf, uw producten en diensten, uw activiteiten,... Wij zorgen ervoor dat deze van hun beste kant getoond worden. Zo helpen we vertrouwen opbouwen, dank zij de juiste uitstraling van uw website. Uw website wordt zo de eerste stap naar klantenacquisitie en een belangrijke schakel in uw commercieel proces.
  • Uw website is communicatie in twee richtingen: uw website kan niet alleen alle belanghebbenden actief informeren. U krijgt ook feedback over uw organisatie, producten en diensten. Een proces waar zowel uw bezoekers als uzelf beter van worden!
  • Uw website is een dynamisch proces. Hij groeit en evolueert samen met uw organisatie. Daarom bouwen wij sites waarmee u zelf dit proces kan aansturen en controleren. Nieuws, blogs, productcatalogi, zelfs de volledige menu-structuur en inhoud controleert u zelf als u dat wenst.
  • Klaar voor morgen: bouw uw website uit hoe en wanneer u dat wenst. De site die we vandaag voor u maken, kunt u morgen uitbreiden met nieuwe toepassingen, van online verkoop tot customer support, back-office integratie of zelfs complete bedrijfstoepassingen. Deze flexibiliteit is mogelijk dankzij de kracht van de webtechnologie.

Responsive webdesign: een website geschikt voor alle toestellen

In een wereld waar steeds meer op verschillende toestellen zoals smartphone en tablet wordt gesurft, is het belangrijk dat uw website vlot werkt en gemakkelijk te navigeren is.

Daarom zorgen wij ervoor dat uw website mobiel vriendelijk is en optimaal wordt weergeven op elk toestel. Dit heet responsive design. Zo kunnen uw bezoekers vlot uw website raadplegen en makkelijk vinden wat ze zoeken. En ook Google ziet zulke websites net iets liever en geeft uw website een hogere plaats. Dus ook voor SEO is het belangrijk dat uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is.

Uw website is een middel om te vinden en gevonden te worden, te informeren, te verleiden en vertrouwen te geven. Een website leeft en groeit samen met u en is het kloppend hart van uw bedrijfscommunicatie.

Website laten maken Antwerpen
Ook een website laten bouwen?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Brainscape website

Recycleer je apparaten

Lees meer