Online betalen in uw webwinkel

U ontvangt natuurlijk graag ook geld in ruil voor uw verkochte producten. U kan kiezen voor gewone facturatie of online betaling. Dit integreren we naadloos tijdens het bestelproces.

Wij werken samen met diverse payment providers om ervoor te zorgen dat u online betalingen kunt accepteren via diverse betaalmedia:

  • Kredietkaarten: Visa, Master Card, Diners,…
  • Debet kaarten: Bancontact/MC,…
  • Online banking: direct overschrijving via banken als KBC, CBC, ING, Belfius,…
  • Paypal

Ogone betaalmogelijkheden

Online betalingen accepteren gaat echter verder dan louter de transactie op zich. Veiligheid – voor alle partijen, zowel de klant als u als aanbieder – is bijzonder belangrijk. Daarnaast is ook de administratieve afhandeling een vaak vergeten aspect.

Meestal werken wij voor onze betaaloplossingen samen met Ogone. Deze firma is een belangrijke speler als payment provider en internationaal actief en biedt een breed scala aan technische diensten voor online transacties. Via Ogone kunt u meer dan 80 internationale en lokale betaalmogelijkheden aanvaarden over de hele wereld, van Europa tot de Verenigde Staten, China, Japan, Australië, etc. Hun technisch platform voldoet aan de strengste veiligheidseisen ter wereld en biedt onder een uitstekende anti-fraudesystemen, betaling in zowat alle denkbare munten, etc.

Indigo Productions is Certified Ogone Solution Provider. Dankzij de integratie met Ogone kunnen we niet enkel online betaling als zodanig technisch in orde brengen. Wij kunnen tevens zorgen voor gedetailleerde financiële rapportering, opvolging van transacties, etc. Wij begeleiden u tevens met het opzetten van uw account, zowel administratief als technisch, en geven advies om ervoor te zorgen dat uw online betaaltransacties zo veilig mogelijk verlopen.

Dankzij deze aanpak zijn e-commerce oplossingen met online betaling voor veel van onze klanten uitgegroeid tot een echte pijler van hun commercieel succes. Zij verwerken dagelijks aanzienlijke online betalingen, zonder technische problemen.

Online betaling is in veel gevallen (maar niet altijd) de aangewezen manier om een e-commerce transactie succesvol af te ronden. Indigo Productions heeft een jarenlange ervaring met online payment oplossingen voor diverse klanten, van klein tot groot.

Betaaloplossingen webshop
Een website laten maken of project starten?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

Een van onze projecten

Meuh Meuh website

Alles over koeien

Lees meer