Een professionele en betaalbare webshop laten bouwen voor uw bedrijf of KMO

Een webshop is de ideale manier om 24/7 bereikbaar te zijn en meer te verkopen. Wij bouwen voor u een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel waarmee u in geen tijd nieuwe klanten aantrekt.

Online verkoop ligt vandaag de dag in het bereik van de doorsnee KMO, maar het is heel wat meer dan een shopping cart op uw website plaatsen. Om succesvol te zijn moet elk schakeltje in de soms lange keten de nodige aandacht krijgen. Indigo Productions bekijkt e-commerce daarom als een traject, waarbij we samen met u nagaan hoe alles aangepakt moet worden.

  • Uw online productcatalogus is vaak een eerste stap. Deze moet de potentiële klant informeren, verleiden en begeleiden. Maar uw catalogus kan zoveel meer zijn dan een droge oplijsting van producten. Via diverse invalshoeken kunnen we uw aanbod aantrekkelijker maken: thematisch groeperen, op kleur, op stijl… Wat kochten andere klanten? Welke andere producten passen bij het profiel van deze bezoeker? Promoties, speciale aanbiedingen voor trouwe klanten… alles is hier mogelijk.
  • Een goede shopping cart is slechts één, zij het essentieel, onderdeel van een e-commerce oplossing. Eenvoud en duidelijk in gebruik, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn hier de sleutelwoorden.
  • Upselling is een vaak vergeten aspect van e-commerce. Klanten die één product aanschaffen zijn vaak ook nog in iets anders geïnteresseerd. Via een goed uitgedachte aanpak kunnen we ervoor zorgen dat interessante producten onder de aandacht van de klant gebracht worden vooraleer hij de website verlaat.
  • Al te vaak is de webshop een op zichzelf staande entiteit. E-commerce maakt echter integraal uit van uw aanwezigheid op het web en moet daarom naadloos aansluiten op de rest van uw site.
  • Een goede e-commerce oplossing staat niet op zichzelf, maar is geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. Afhankelijk van uw noden, bekijken we zaken als voorraadbeheer, beschikbaarheid van artikelen, berekening van transport- of leveringskosten. Indien nodig zorgen we voor (semi-)automatische facturatie.
  • In een e-commerce omgeving bent u niet “face to face” met uw klant. Daarom besteden we extra aandacht aan goede communicatie. We informeren de klant uitgebreid in elk stadium van het proces. Zo zorgen we ook online voor een echte klantenbinding.

Uw webshop zelf beheren

Al onze webshops zijn uitgerust met ons zelf ontwikkelde en gebruiksvriendelijke CMS. Zo kan u op eenvoudige wijze zelf uw webwinkel beheren waar en wanneer u maar wil. Producten toevoegen, promoties activeren, coupons aanmaken,... Het is een fluitje van een cent.

Dit systeem kunnen we ook heel gemakkelijk voor u uitbreiden met extra functionaliteit op maat.

Gevonden worden in Google

Een professionele webshop is alvast een goed begin, maar uw producten moeten ook gevonden worden.

Wij bouwen uw website standaard met zoekmachine-vriendelijke code en zorgen ervoor dat uw webshop hoog scoort in Google en gemakkelijk kan gevonden worden in zoekmachines.

Zo bereikt u nog meer potentiƫle klanten.

Hieraan kan ook de nodige e-marketing zoals e-mailings en nieuwsbrieven gekoppeld worden.

Indigo Productions begeleidde al tal van klanten in het uittekenen en realiseren van een succesvolle e-commerce activiteit.
Daarbij leveren we altijd maatwerk, van “rechttoe-rechtaan” webshops tot projecten met een complexe business logica..

Webshop bouwen Antwerpen
Ook een webshop laten maken?
Mail ons of bel
+32 3 325 16 01.

E-commerce is niet altijd online verkoop!

Diverse van onze klanten hebben zeer specifieke noden die geen directe verkoop inhouden, maar evenzeer een commercieel doel hebben. Enkele voorbeelden: